Sunday, 30 May 2010

the problem is only one, i dont have a partner. HAHA

i want to dance like them.

what happend this May?

oh hello. i havent been talking here about myself and what i am doing this May. this whole May right?
well, theres no surprise actually.
i did this.

PHOTOSHOOT! (see more here or here and here )
btw they are Abigail, Akhira, and Talulla. but mostly, i did this,
what else did you think????

i wish i were a boy for a day just to understand them!

99 facts about guys

1. Guys don't actually look after good-looking girls. They prefer neat and presentable girls. Oh reallyy?-.-

2. Guys love flirts.

3. A guy can like you for a minute, and then forget you afterwards.

4. When a guy says he doesn't understand you, it simply means you're not thinking the way he is.

5. "Are you doing something?" or "Have you eaten already?" are the first usual questions a guy asks on the phone just to get out from stammering.

6. Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.

7. When a guy really likes you, he'll disregard all your bad characteristics.

8. Guys go crazy over a girl's smile.

9. Guys will do anything just to get the girl's attention.

10. Guys hate it when you talk about your ex-boyfriend.

11. When guys want to meet your parents. Let them.

12. Guys want to tell you many things but they can't. And they sure have one habit to gain courage and spirit to tell you many things and it is drinking!

13. Guys cry!!!!!!!!

14. Don't provoke the guy to heat up. Believe me. He will.

15. Guys can never dream and hope too much.

16. Guys usually try hard to get the girl who has dumped them, and this makes it harder for them to accept their defeat.

17. When you touch a guy's heart, there's no turning back.

18. Giving a guy a hanging message like "You know what?!..uh...never mind!" would make him jump to a conclusion that is far from what you are thinking.

19. Guys go crazy when girls touch their hands.

20. Guys are good flatterers when courting but they usually stammer when they talk to a girl they really like.

21. When a guy makes a prolonged "umm" or makes any excuses when you're asking him to do you a favor, he's actually saying that he doesn't like you and he can't lay down the card for you.

22. When a girl says "no", a guy hears it as "try again tomorrow."

23. You have to tell a guy what you really want before he gets the message clearly.

24. Guys hate gays!

25. Guys love their moms.

26. A guy would sacrifice his money for lunch just to get you a couple of roses.

27. A guy often thinks about the girl who likes him. But this doesn't mean that the guy likes her.

28. You can never understand him unless you listen to him.

29. If a guy tells you he loves you once in a lifetime. He does.

30. Beware. Guys can make gossips scatter through half of the face of the earth faster than girls can.

31. Like Eve, girls are guys weaknesses.

32. Guys are very open about themselves.

33. It's good to test a guy first before you believe him. But don't let him wait that long.

34. No guy is bad when he is courting.

35. Guys hate it when their clothes get dirty. Even a small dot.

36. Guys really admire girls that they like even if they're not that much pretty.

37. Your best friend, whom your boyfriend seeks help from about his problems with you may end up being admired by your boyfriend.

38. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don't need to give advice.

39. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you.

40. A guy finds ways to keep you off from linking with someone else.

41. Guys love girls with brains more than girls in miniskirts.

42. Guys try to find the stuffed toy a girl wants but would unluckily get the wrong one.

43. Guys virtually brag about anything.

44. Guys cannot keep secrets that girls tell them.

45. Guys think too much.

46. Guys' fantasies are unlimited.

47. Girls' height doesn't really matter to a guy but her weight does!

48. Guys tend to get serious with their relationship and become too possessive. So watch out girls!!

49. When a girl makes the boy suffer during courtship, it would be hard for him to let go of that girl.

50. It's not easy for a guy to let go of his girlfriend after they broke up especially when they've been together for 3 years or more.

51. You have to tell a guy what you really want before getting involved with that guy.

52. A guy has to experience rejection, because if he's too-good-never-been-busted, never been in love and hurt, he won't be matured and grow up.

53. When an unlikable circumstance comes, guys blame themselves a lot more than girls do. They could even hurt themselves physically.

54. Guys have strong passion to change but have weak will power.

55. Guys are tigers in their peer groups but become tamed pussycats with their girlfriends.

56. When a guy pretends to be calm, check if he's sweating. You'll probably see that he is nervous.

57. When a guy says he is going crazy about the girl. He really is.

58. When a guy asks you to leave him alone, he's just actually saying, "Please come and listen to me."

59. Guys don't really have final decisions.

60. When a guy loves you, bring out the best in him.

61. If a guy starts to talk seriously, listen to him.

62. If a guy has been kept shut or silent, say something.

63. Guys believe that there's no such thing as love at first sight, but court the girls anyway and then realize at the end that he is wrong.

64. Guys like femininity not feebleness.

65. Guys don't like girls who punch harder than they do.

66. A guy may instantly know if the girl likes him but can never be sure unless the girl tells him.

67. A guy would waste his time over video games and basketball, the way a girl would do over her romance novels and make-ups.

68. Guys love girls who can cook or bake.

69. Guys like girls who are like their moms. No kidding!

70. A guy has more problems than you can see with your naked eyes.

71. A guy's friend knows everything about him. Use this to your advantage.

72. Don't be a snob. Guys may easily give up on the first sign of rejection.

73. Don't be biased. Try loving a guy without prejudice and you'll be surprised.

74. Girls who bathe in their eau de perfumes do more repelling than attracting guys.

75. Guys are more talkative than girls are especially when the topic is about girls.

76. Guys don't comprehend the statement "Get lost" too well.

77. Guys really think that girls are strange and have unpredictable decisions but still love them more.

78. When a guy gives a crooked or pretentious grin at your jokes, he finds them offending and he just tried to be polite.

79. Guys don't care about how shiny their shoes are unlike girls.

80. Guys tend to generalize about girls but once they get to know them, they'll realize they're wrong.

81. Any guy can handle his problems all by his own. He's just too stubborn to deal with it.

82. Guys find it so objectionable when a girl swears.

83. Guys' weakest point is at the knee.

84. When a problem arises, a guy usually keeps himself cool but is already thinking of a way out.

85. When a guy is conscious of his looks, it shows he is not good at fixing things.

86. When a guy looks at you, either he's amazed of you or he's criticizing you.

87. When you catch him cheating on you and he asks for a second chance, give it to him. But when you catch him again and he asks for another chance, ignore him.

88. If a guy lets you go, he really loves you.

89. If you have a boyfriend, and your boy best friend always glances at you and it obviously shows that he is jealous whenever you're with your boyfriend, all I can say is your boy best friend loves you more than your boyfriend does.

90. Guys learn from experience not from the romance books that girls read and take as their basis of experience.

91. You can tell if a guy is really hurt or in pain when he cries in front of you!

92. If a guy suddenly asks you for a date, ask him first why.

93. When a guy says he can't sleep if he doesn't hear your voice even just for one night, hang up. He also tells that to another girl. He only flatters you and sometimes makes fun of you.

94. You can truly say that a guy has good intentions if you see him praying sometimes.

95. Guys seek for advice not from a guy but from a girl.

96. Girls are allowed to touch boys' things. Not their hair!

97. If a guy says you're beautiful, that guy likes you.

98. Guys hate girls who overreact.

99. Guys love you more than you love them if they are serious in your relationships

Saturday, 29 May 2010


"saya percaya semua hal, semua, punya sisi positif dan negatifnya."
-one thought a day

dedicated for Alm. Ainun.

Karena, aku tahu bahwa semua yang ada pasti menjadi tiada pada akhirnya,

dan kematian adalah sesuatu yang pasti,

dan kali ini adalah giliranmu untuk pergi, aku sangat tahu itu.

Tapi yang membuatku tersentak sedemikian hebat,

adalah kenyataan bahwa kematian benar-benar dapat memutuskan kebahagiaan dalam

diri seseorang, sekejap saja, lalu rasanya mampu membuatku menjadi nelangsa
setengah mati, hatiku seperti tak di tempatnya, dan tubuhku serasa kosong
melompong, hilang isi.
Kau tahu sayang, rasanya seperti angin yang tiba-tiba hilang berganti kemarau
Pada airmata yang jatuh kali ini, aku selipkan salam perpisahan panjang,
pada kesetiaan yang telah kau ukir, pada kenangan pahit manis selama kau ada,
aku bukan hendak megeluh, tapi rasanya terlalu sebentar kau disini.
Mereka mengira aku lah kekasih yang baik bagimu sayang,
tanpa mereka sadari, bahwa kaulah yang menjadikan aku kekasih yang baik.
mana mungkin aku setia padahal memang kecenderunganku adalah mendua
tapi kau
ajarkan aku kesetiaan, sehingga aku setia, kau ajarkan aku arti cinta,
aku mampu mencintaimu seperti ini.

Selamat jalan,
Kau dari-Nya, dan kembali pada-Nya,
kau dulu tiada untukku, dan sekarang kembali tiada.

selamat jalan sayang,

cahaya mataku, penyejuk jiwaku,

selamat jalan,

calon bidadari surgaku ….



"if s/he doesnt love you back, it just means, s/he has no idea how much you love them. bcs if s/he does, s/he wont even dare let it happens"
-one thought a day

3 top most beautiful actress based on my opinion *updated

4. Zooey Deschanel (best performance at YesMan & 500 Days of Summer)

3. Kat Dennings (best performance at Nick & Norah's infnite Playlist)

2. Keira Knightley (best performance at Pirates of the Caribbean - dead man chest)

1. Anna Hathaway (best performance at Get Smart & Bride Wars)

Thursday, 27 May 2010


"remember, how right your life is, how proud you are, you'll always be a villain for someone else's life. take that!"
-one thought a day

sedikit berbagi..

tentang ayah saya.
saya suka sebel ketika dia pulang kerja, lalu marah2 ga jelas, cuma gara2 hal kecil yang sepele yang saya lakuin. ktnya saya selalu bikin dia marah. lalu saya ikutan marah. kita berantem, adu urat. batu letemu batu. bahkan ga jarang pertengkaran itu berakhir dengan..

saya sering ngeluh sama sikap dia yang lebih kekanak2kan dari saya. sikap dia yang kekeuh sama pendapatnya dan sikapnya yang gengsian untuk mengaku salah dan tetap keras kepala sama hal yang dia yakini benar. padahal salah -.-

merutuki dia, kenapa mesti dia yang jadi ayah saya? kenapa ibu saya tahan dan bahkan milih orang kayak dia? dan mikir kalo saya satu2nya anak perempuan yang paling sering berantem sama ayahnya (mungkin karena sikap kami 65% sama) tapi lalu saya sadar, saya ga sendiri. ada adek saya yang juga punya ayah seperti itu, dan merasakan hal yang sama. tapi untungnya adek saya mewarisi gen ibu saya sehingga dia sedikit lebih sabar.

tp bukan itu yang mau saya bahas. dibalik itu..
1 hal yang paling saya sukai dari ayah saya, dia itu tipe orang yang tidak mau mengecewakan keluarganya.
termasuk anak2nya. iya dia bawel, iya dia keras kepala, iya dia gengsian, tp satu hal itu yang membuat saya senang dia menjadi ayah saya.

tapi diluar segala kekesalan saya, balik lagi, saya bersyukur dia ayah saya. dia orang yang ga akan mau bikin anaknya kecewa. dia akan berusaha untuk nyenengin anaknya. dia perhatian (dengan caranya sendiri), tapi menurut saya dia lebih butuh perhatian. yaa kelihatan aja. tapi yang lebih saya suka adalah usaha dia nyenengin anak2nya. dan kadang hal itu bikin saya ngerasa bersalah dan ga pantes.

karena saya melihat di sekitar saya, banyak ayah yang lebih ga pantes jadi ayah saya. contohnya aja, om saya. which is ade ayah saya. 1 'pabrik'.
dia benar2 bukan tipe ayah yang saya mau. saya ga mau nyebut gimana orangnya.
dan dibalik itu, saya bersyukur lagi, dia ayah saya.

dan saya kadang, juga suka mikir, mengandaikan salah satu ato beberapa anggota keluarga saya - hilang, katakanlah meninggal (amit2). kalo dia yang (amit2) meninggal, i cant imagine how my family could be.

intinya adalah, semua ayah itu baik adanya. mau sejelek, sekeras, sebangsat dan senyebelin apapun. sadari  itu. sebelum semua.. terlambat.

ps : Dad, i promise you, i'll take you and mom to anywhere you want with my own money, some day. bcs i know youve been craving for a great trip since long time ago. but you have no enough time and money bcs of my needs. i'll pay you back!


"who said you cant mend a broken heart?"
-on thought a day

status : pengangguran

well, what is the worst problem you had dealing with your computer?

  1. broken mouse
  2. broken keyboard
  3. CPU not working suddenly anyhow
  4. Internet gets slow
  5. no speaker when you need it
  6. webcam's not working
  7. microphones not working
  8. your HD is full and you cant do anything with it
  9. got viruses
  10. some program isnt working
  11. no electricity when you really need your computer to work on.
well, i have been there. ALL. i wish i had more attention in electronics class.

Tuesday, 25 May 2010

ask my desktop looks like?

credit to Jolijn Snijders.

#107 - tribute to alm. Ainun, may her soul is blessed.

"ironically, people only remember you when you are dead."
-one thought a day


"nobody is quiet. if you called them as quiet person, it means you just dont know them yet"
-one thought a day

(silly thoughts) nevermind.

sebenernya, kalau mau dipikir di luar nalar dan garis seharusnya..
ini agak lucu. ralat : i found it funny.
dimana anda semua memuja sesuatu yang anda sebut Tuhan, tapi anda sendiri belum bertemu dia. karena ada pepatah, believe what you see. so how come you believe thing that you dont see, yet?

ngga ngga, ga ada maksud apa2. ini cuma pikiran semata doang.
aneh aja kalo dipikir soalnya, kalian semua seperti 'berebutan' di mata dia. tapi kalian emg pernah liat dia? kalian yakin dia bukan dongeng semata?

balik lagi, its all about trust. trust that matters. memang, kita ga bs berdiri sendiri,
sebenernya sih pertanyaan kecil kyk gni agak menggoyahkan iman ya. cuma emg balik lg ke masing2. do us really trust Him? at least trust that Him does exist?

me? i called in him as a creator. believe him as a faith.

i'm gonna be my own wedding organizer

entah kenapa akhir ini2 gue lg akrab sm yang namanya kawinan. kainana disini maksudnya tuh resepsinya, bukan yng lainnya. oke?
entah Dian Sastro kawin lah, om gue kawin lah, si ini kawin lah, om gue yang lain kawin lah, gue kawin lah pokoknya gtu deh.
nah, melihat resepsi mereka, membuat gue jadi sedikit bertanya. do they really love each other? until death do they apart? seriously? karena dari apa yang gue lihat, bahkan sampai saat ini dari sekian byk resepsi yang gue hadiri/lihat, gue ga pernah tuh merasakan aura cinta si pasangan.

aura gimana maksudnya?
ya aura kalo lo berdua saling mencintai (tai bgt nih bhs haha) yah at least orang2 bs merasakan lah. bukannya tatapan tegang, jaim, dan senyum yang agak fake.

itu loh yang kayak di film2 sana, kalo mereka nikah, walaupun kita disini dan bahakan tau itu drama semata, pasti kita tetep ngerasain kan auranya? aura senengnya tuh kerasa gtu.

nah itu yang gue maksud.
trus gimana biar bisa keluar auranya?
yah mana gue tau. itu juga yang gue pertanyakan. kemana aura mereka? why they dont look loving each other according to me -.-

dan melihat semua itu mengarahkan gue ke 1 hal, will i look like them?
no way. i wont let it happen.

nanti kalo udah mau nikah, gue mau mengorganize wedding gue sendiri.
i will wear a white traditional wedding dress with a bow on it or, wed dress yang dipake Anna Hathaway di Bride Wars.
maid of honornya.... masih dipertimbangkna. yang jelas kemungkinan besarnya anak kecil. biar adil.
nah, tempatnya entar ada di.. yang jelas outdoor. mungkin seperti di pernikahan tempat Katherine Heigl nyari James Marsden saat ending film 27 dresses. iya di kapal pesiar hihi. kawinnya di laut deh. ato ga mungkin di pantai (tp agak males si angin2an haha) ato di garden.

trus acara akan diadakan dalam 2 parts. yang pertama sore2 gtu, isinya khusus family dan sodara2 doang. di partt yang ke2 isinya temen2 semua. biar apa? biar ga jaim pada2. isi acaranya juga beda. umur mereka aja beda, kalo gue satuin pasti adanya malah aneh. karena menururt gue, yang bikin resepsi2 jaman sekarang garing ya susunan acara yang membosankan yang ditujukan untuk semua umur.

it will be alot of cakes and sweets.
yang dateng, ada dress codenya, monochrome.
pengisi acaranya 1 aja, si Norah Jones. hahaha

groom nya? maunya sih John Mayer. ato ga Charlie McDonnel lah ato Jude Law. dah itu aja :P

so, how's your own wedding?

Monday, 24 May 2010

ampun beribu ampun baginda.. (lebay abis)
entah mengapa gue merasa bersalah kalo ga ngeblog. hahah
bukannya sombong ato sibuk, tapi emg gada wkt dan bahan aja.

sebagai permintaan maaf, saya kasih kalian 1 lagu ya. yang semoga bs kalian sukai juga seperti saya jatuh cinta sama lagu ini.

If I were a painter
I would paint my reverie
If that's the only way for you to be with me

We'd be there together
Just like we used to be
Undertneath the swirling skies for all to see

And I'm dreaming of a place
Where I could see your face
And I think my brush would tak eme there
But only...

If I were a painter
And could paint a memory
I'd climb inside the swirling skies to be with you
I'd climb inside the skies to be with you

Sunday, 23 May 2010


"temenan sm gue harus berani ambil resiko dan spontan :P"
-one thought a day

Thursday, 20 May 2010

i just realize,

my Lady Gaga looks like...

Irina. my drawings always turn to someone i dont predict to draw.
jeng jeng
inget postingan di bawah yg blg saya bangun kepagian. nah msh di hari yang sama, rencananya tuh siang ini gue mau ke rumah vina.

dan disini gue mau sedikit bercerita soal kejadin ga mungkin ga penting tapi cukup menguras emosi. (siap2 agak panjang)

berawal dari, setelah gue matiin kompi dan memtuskan untuk tidur sebentar. jam setengah 10 bgn niatnya buat mandi berbekal alarm handphone.

taunya, sodara2, gue ketidurann!! ga mempan itu alarm. gue malah kebangun sama telponnya si vina yang emg berjanji mau nelpon gue untuk jemput gue di per3an dekat rumahnya.
pas nerima telpon, pertama terlintas adlaah "mampus gue!! gue ketiduran" dan dengan rasa bersalah, gue berusaha menormal2kan suara gue biar kesannya ga hbs bgn tidur, kan ga enk sm vinanya.
gagal. "MASIH TIDUR LG LU!" samber si vina, gue lsg blg oke can gue kesana ya!
dia tp nyuruh gue mandi dulu.

oia, mandi. oke deh gue mandi.
setelah itu gue lsg tancap. nyari angkot pambin biar bs ke per3an. dengan rambut masih basah total abs keramas.

tunggu punya tunggu, kesabaran gue abis! gue kesel, maunya cepet, dr rambut gue basah ampe kering masa ga ada tanda2 peradaban di jalanan itu. ini pambin lg libur apa gmn si? pikir gue. dasar! gue sakit hati sm pambin!!

setelah sekian lama gue tunggu selama...
10 menit (iya itu bagi gue lama!) gue memutuskan untuk cr ojek untuk mencapai per3an tsb.

otomatis gue mst jalan lagi ke pangkalan ojek krn sumpah jln tmpt gue nunggu sepi abs.
selama berjalan gue selalu berpikiran, "itu abang ojek bukan? kalo bukan, ngojek ajaa deh ya bang?" ke setiap org yg bersetelan ojek mnrt gue. smbl melakukan kontak mata lo-ojek-bukan dan gue-butuh-ojek.

akhirnya setelah ketemu dan sempat debat sm abang ojeknya (krn abangnya sok tau abs dikira gue mau ke sasak dan sempat mikir gue aja yg bawa motornya) dan setannya, setelah ga laam gue naik ojek, gue ketemu pambin. rasanya pengen gue tendang tuh angkot pas papasan sm dia.

akhirnya gue sampe ke per3an itu.
oke langkah selanjutnya adalah menunggu ditelpon vina (lg) dan dijemput dia. easy ye?

eits, ternyata sodara2, perjalanan saya belom berakhir.
gue nunggu lamaaaa banget (yg ini bnrn lama)

sampe gue ditanyain tukang parkir yg msh remaja itu.di ajak ngobrol gtu deh.
bahkan men, dia ngasih gue koin buat nelpon di telepon umum karena gue nny dimana wartel yg terdekat (pulsa gue abs)

gue kan ga enak yaaa. yaudah akhirnya gue terima gopeknya, trus begitu gue angkat gagang telponnya, bagaikan drama sinetron sodara2, hape gue bunyi.

"vina calling..."

setan! dlm hati gue, ini gue kyk dipermainkan sm yang diatas. giliran dah mau nelpon malah gue ditelpon.
oke deh gue lega. bakal dijemput juga akhirnya.

tunggu lagi..
taunya beberapa saat kemudian vina telpon lagi.
katanya, "ga ada motor."


kurang ajar. mau pulang rasanya. perjuangan banget kyknya gue ke rumah lu vin vin.
yaudah mengambil jalan pintas, gue naik ojek aja kesana. ojek lagi.

kenapa ga dr td? krn gue ga pny duit kecil buat byr ojek men. jdnya ojek yg ini dibyrin vina.
dan akhirnya, gue bs menginjakkan kaki gue di rumah tersebut. AKHIRNYAA.

what a journey.

Wednesday, 19 May 2010


orang yang punya SLR dan mau bunuh diri dalam kurung waktu 24 jam ke depan! 

kenapa emg nyari dia Ga? mau nolongin?
ngga, mau gue ambil slr nya dia kalo dia mati entar. ga dosa dong guee.

sumpah demi apapun!

ini iseng bikinnya!

Tuesday, 18 May 2010

rangga! cintanya udah nikah tuh..

Name: marga
Birth Date: 21st Feb
Current Location: sitting in front of my pc
Hair Color: erm, brown? red? black?
Righty/Lefty: lefty power!

LAYER 2: ON THE INSIDE.Your fear: losing the people i love
Your dream of the perfect date: just like Rangga and Cinta did.

LAYER 3: YESTERDAY, TODAY, TOMORROW.Your thoughts first waking up: “UGH, more minutes please.”
Your best physical feature: my.. nails. HAHAHA idk why i like my nails. and eyes. even its not so big like people have, but i do like them.
Your bed time: 2am-12pm (holiday edition, no more waking up at 6 wohoo)
Your most missed memory: having a late night chat.

Pepsi or Coke: whatever.
McDonald’s or Burger King: i cant choose!
Single or Group Dates: single dates.
Adidas or Nike: nike
Chocolate or Vanilla: chocolate.
Cappuccino or Coffee: mocha.

LAYER 5: DO YOU.Smoke: nope
Cuss: sometimes.
Take showers: bath actually.
Have a crush: not anymore.
Like school: not much ahah
Believe in yourself: yes
Believe what goes around comes around: yes.
Believe everything happens for a reason: yes
Think you’re a health freak: hahahahaha no

Gone to the mall: yes
Been on stage: nope
Eaten sushi: no
Been hurt: quite a bit.
Dyed your hair: nope.


Played a stripping game: no haha
Kissed the same sex: no
Gotten beaten up: yes
Changed who you were to fit in: nope. mmmmm....

Age you’re hoping to be married by: 20ish
Number of kids you’re planning on having: twins. boy and girl.

Best eye color: brown
Hair color: dark
Short or long hair: medium
Fat or fit: fit
Looks or personality: personality
Fun or serious: a nice mixture if thats not too much to ask for

LAYER 10: WHAT WERE YOU DOING.1 MINUTE AGO: listening to music
1 HOUR AGO: still here haha
1 WEEK AGO: probably sitting here -.-

I FEEL: annoyed
I HATE: talkative people.
I HIDE: when i’m tired or sick.
I NEED: to be in love HAHAHAH no im kidding, i need MONEYY $$$
I LOVE: you too much even three much. no, kidding again, i love.. camera and i fckin want it.


"parent once a teenager, but i dont know why the heck parents cant even understand us (teenagers)"
-one thought a day

Sunday, 16 May 2010


"that's why God didnt give me (read : us) a super power bcs we dont know what earth would be if everyone has would be total chaos. by our own emotion, and also egoist."
-one thought a day


"Fornication Under Consent of the King!!"
-one thought a day


"akan diapakan orang2 seperti itu? oh iya, karma does exist"
-one thought a day

wonder how pisces is?

trima kasih apresiasinya :') it means a lot to me actually.

yaelah emang kayak apa sih tumblrnya Marga?
gtau juga ya gue haha cek aja sendiri :P 

fyi, postingan di tumblr gue dah 2000 lebih. gue juga ga nyangka :O

Saturday, 15 May 2010

IF everybody likes..

..him (Robert Downey Jr)

then, i just simply fell in love with ..
..him. Jeffrey Dean Morgan.
first i saw him, i thought he was that Robert Downey. bcs they look similar for me. but in fact they are not the same!

update : br tau judulnya sempet "of everybody likes" , iya gue jg bingung hahaha slh ngetik! buru2 soalnya. biasa mau ketemu presiden.

Friday, 14 May 2010

youtube is an answer when you feel so bored till it makes you sick of holiday.

i spent 4 years of curiosity and 2 days, looking for them. call me lame, but yeah finally!

i think she's NUTS. but i like nuts :)
it's Kat Dennings fyi -__-


cute video clip. i promise you it's cute.