Thursday, 29 April 2010

you are definitely 90's Indonesian kid if you know them and surely miss them

do you notice them? at least they are better than nowadays TV show though.

Wednesday, 28 April 2010

#88

sorry, boy. but its not the way to impress me.
-one thought a day

#siapsiapmalu

kemarin malam, iseng ngubek2 buku2 lama, gue nemu buku yang seinget gue, gue dapet dari temen SD gue. gue bahkan ga inget itu buku pernah ada, dan isinya apa. pas gue buka, gue agak shock. isinya cerpen2 bikinan gue semasa gue masih bocah, sekitar SD kls 6 apa kls smp 1 gitu. ini adalah cerita pertama yang gue temukan di buku itu.

 
betapa naif dan menjijikkannya saya dulu *sigh* masih banyak gitu deh cerpen2 lainnya. sisanya lebih freak, i bet you dont want to know.


today's late dinner

since we were running out of rice, so my mom told me to buy my own dinner. i picked them.
ice cream, a pack of oreo, and yupi candy.

Tuesday, 27 April 2010

$.$

[7:11:21 AM] Asmara Abigail: sebel deh mau ngapa2in susah
[7:11:21 AM] Asmara Abigail: miris
[7:11:29 AM] Asmara Abigail: we deserve something huhu
[7:11:35 AM] Asmara Abigail: ;(
[7:12:13 AM] Margaretha: iyaaaa i know kok we deserve some great holiday
[7:12:13 AM] Margaretha: hahah
[7:12:18 AM] Asmara Abigail: iyaa
[7:12:20 AM] Asmara Abigail: sebel
[7:12:28 AM] Asmara Abigail: sumfah pingin cpt kerja
[7:12:31 AM] Asmara Abigail: punya duit sndiri
[7:12:35 AM] Asmara Abigail: jln2 keluar negri
[7:12:50 AM] Asmara Abigail: jd anak hebat yg ganyusahin
[7:12:13 AM] Margaretha: haha srba slh ya
[7:13:59 AM] Margaretha: jd kita emg BUTUH  liburan
[7:14:04 AM] Margaretha: smntr kita ga pny duit
[7:14:07 AM] Asmara Abigail: huaaa huaaa
[7:14:11 AM] Margaretha: smntr kita BUTUH kuliah jg
duit kesedot buat kuliah dan ga enk minta orang tua mulu
[7:14:07 AM] Asmara Abigail: kmn aja kek
[7:14:27 AM] Asmara Abigail: yg jls ga di rumah
[7:14:55 AM] Margaretha: hahaha stuck bgt ya d rmh
[7:14:55 AM] Margaretha: mau mati rsnya
[7:15:01 AM] Asmara Abigail: he eh
[7:15:03 AM] Margaretha: otak menumpul, lemak bertambah
[7:17:39 AM] Margaretha: somebody out there yg lg kebaynyakan duitt
[7:17:53 AM] Asmara Abigail: NIA RAMADHANI
[7:17:59 AM] Margaretha: KITA CULIK DIAAA
[7:18:18 AM] Margaretha: KITA KAWININ EYN MA ARDI
[7:49:23 AM] Asmara Abigail: hahaha
[7:49:24 AM] Margaretha: GILA KITA PINTER BGT

(some conversations are edited due our comfort)

semangkaaaa!!!

kalo dipikir pikir. rasanya pengen kuliah di tempat yang jauuuuh banget.
bukan, bukan karena ga betah di rumah atau alasan klise semata.
tapi entah kenapa, gue pengen menjadikan 'suatu tempat yang jauh itu' sebagai tempat dimana gue berjuang sendiri, dengan segala kemampuan gue, berusaha sendiri, tanpa bantuan dari orang tua yang udah menopang gue dari kecil, dan mencapai hasil yang terbaik. semua sendiri.
biar apa? biar nanti akan terasa lbh manis jika dibawa kembali pulang kesini. terus dikasih ke orang tua. semuanya mungkin akan lebih 'berasa'. "nih loh, gue berjuang sendiri disana. demi lo. gue buktiin, gue bukan anak kecil lagi, kan?"

lagipula, kalo dipikir2, kalo ditanya orang, dan gue jawab gue kuliah disitu, orang2 pasti komen, beh, kurang jauh. dengan muka asem. padahal menurut gue, itu belom jauh sama sekali. what is wrong emgnya kalo kuliah jauh dr rumah?
toh kita kan udah , istilahnya,memasuki tahap yang lebih tinggi, bukan pelajar lg tp mahasiswa, tp kenapa msih pengen deket2 orang tua? knp ga berusaha sendiri dan menjadikan kepulangan kita sebagai motivator? menjadikan 'yang kita tinggalkan' sebagai pemacu.

tapi, kalo dipikir2 lagi, rasanya biarpun ga jauh, emang tetep aja berat ninggalin orang2 yang dah tinggal brg lo selama 18thn lebih. trus mst tinggal sm org baru dan kenal tempat baru, menyesuaikan lagi, kita ga bs seenaknya lagi, karena orang br itu ga kenal kebiasaan2 buruk kita, justru malah kita yang harus pandai menempatkan diri di tempat baru itu. susah juga ya.
tapi itu harus.

bukan pelajar lagi. gue dah alumni. sebenernya masih agak aneh. ga percaya dan gimanaa gitu. secara lebih dari 12 tahun gue sekolah, tiba2.. gue dah di cap dewasa. sementara gue masih ngerasa ga ada bedanya sama gue yang berusia 14 thn. bahkan ga ada bedanya sama gue yang 6 tahun. aneh.

kuliah - kerja - nikah - punya anak - jadi nenek2 - sakit -mati. (its tentative and possibly change anytime)

siklus yang membosankan sepertinya. we'll see.

#87

"i am stop hoping on you, but it doesn't mean, i am stop loving you. if you just remember what did i say when you asked me what will i do if you found another girl. i proved it to you,now. dont bother me. go on! (but i am afraid when you turn back, i wont be here anymore) "
-one thought a day

well, its just announcement if you guys curious.

if you are wondering where the hell i am with all my absents in this blog, i just have i reason.
i just have 1 reason. i get back to my old hobby that i have left for long time ago, reading comic.
i have, yeah something, to tell but i am too lazy to move and write some.

currently :
love yiruma's
my ears, somehow, bleeding -.-
like reading comic.
seeking for an internship
fooling around.
like pianist.


Sunday, 25 April 2010

it tasted sweeter when you did it all on your own.

hu hu hurraahh!!!
today is my graduation announcement. it will be announced at my school's web.
the night before, i was like couldnt sleep at all, i was so so worry about my graduation's result. i fell asleep at 3. and woken up at 11, the first thing i did is turning on my PC , my heart was beating so fast, and..
*drumroll*
*dasssh*

IM GRADUATED!! YEHAA!
seriously, i feel so much euphoria
i was like.. is it my number? is it? yes its my number. its MINEE!

so, its just a flash news for this morning,
college, i am coming.

*yawn*


(bak artis yang dianugerahi academy awards)
ehem ehem,
saya masih ga percaya saya lulus. rasanya br kmrn gue UN, br kmrn gue msi seneng2 tp skg saya sudah officially lulus :')
i wanna say thanks to :
buat Tuhaaannn :)
teman2 #18 yang sama2 berjuang, usaha kita terbayar. bagi yang belum berhasil, tenang aja, pasti berhasil! PASTII!
buat anak2 freaakkk makasi untuk selalu menemani didetik detik terakhir UN dengan banyolan2nya yang ga ngebantu. yang bukannya belajar malah becanda mulu. hahaha
buat orangtua gue - makasi buat bacotannya selama ini, liat kan anak lo, LULUS! :D
buat ade kelas, terima kasih sudah mendoakan kakak2mu ini hahh~
buat Rara yang gue rasa dah srg bgt dimintain doa buat kelulusannya hahaha
buat mba' ho di bakmi ken yang tiap plg UN/TO kita samperin, makasi doanya mba, mie-mu menguatkan kami :P
buat guru2, astagaaa. makasi bgt, jasa kalian tak terbayar!
buat semua pihak baik yang menghambat maupun membantu, matur nuwun hihi

sempet deg2an juga soalnya secara dimana anak2 lain intensif bimbel sana sini, ikut peltam tambahan, bljr brg, cari contekan dr luar, main ke rumah guru segala, lah gue cuma modal peltam wajib dr sekolah dan kls A yang sangat sangat ga kondusif hahahaha
tapi puji Tuhan saya lulus juga. hah perjalanan masih panjang kyknya :)
yey saya alumni sekaranggg! :D
(sumpah, rasanya msh ga percaya :)) )


#86

"love is a bunch of shit with nice packaging. seriously."
-one thought a day

#85

"makan tuh keegoisan kalian. liat kan? tindakan yang didasari keegoisan ga bakal berjalan/berhasil. yang ada cuma ngorbanin orang lain.dan kekecewaan semata."
-one thought a day

#84

"i think we are all connected."
-one thought a day

my prom was blasting.

i think i have such a obligation to write my fabulous prom last night in here.
"when the darkness turns to light, it ends tonight, it ends tonight"
-all american reject, it ends tonight
well, from the begining i didnt think it would be such a great great night because from the start it was totally boring. with all the speech and whatever.
all the girls and boys are prepared their best for MD's prom 2010.
and i am glad we all were so gorgeous last night.
some schedules are a bit failed tough, but the rest is alright.
we were all wild and some of us too wild haha but i guess its alright, i mean its our goddamn last night, what is the big deal with enjoying ours?

and i am glad that i am part of you all.
i think, i am gonna miss you all. last night was totally rock and, last night was definitely our last night being together.

when the photoslide is showed, my heart is a bit touched. i just thought, o my god, this is my last night being a student. being with you all. oh my god ive been past 3 great years with you all. so many things happened, so many tears and laugh within. omg omg. hahahahha overrated.
but yes, i was touched. :(
But I'm not gonna cry, no
Not one sad or happy tear
I've waited my whole life
Now I'm gonna fly right outta here
- Corey Smith - I'm not gonna cry
and my fingers are crossing for tomorrow.

PS : photos are coming soon.

Thursday, 22 April 2010

#83

"no pain no gain. too much pain, wont gain"
-one thought a day

#82

"my face is my shield. if you cant even see my shield, how could you beat me?"
-one thought a day

#81

"rather than being too optimist or pessimist, i'd be realistic. at least i wont be too disappoint if the result didn't come as what i expect before"
one thought a day
"ada A..B.. C.. D.. abis D trus B trus C trus A trus ?"
- ga jelas cuma saya sama Tuhan yang ngerti.

Wednesday, 21 April 2010

budayakan telat. on time udah ga jaman sekarang.

sehari sebelumnya..
di status-status fb maupun tweets orang2 berbunyi seperti ini :

"Besok Rabu, 21 April 2010 SEMUA siswa/i kelas XII masuk jam 07.30 WIB, pake seragam, akan diberikan pengarahan perpisahan!"

bahkan gue sampe di tag oleh Bimo untuk memberitahu anak sekelas. tapi entah kenapa, itu kalimat ga pernah nempel di otak gue, jadi tiap orang ngomong gitu, gue pasti selalu kaget lagi dan mikir, "oia besok masuk.."

sampe2 gue bikin alarm pas malem buat bangun besoknya (yang biasanya ga pernah) dan berusaha ngingetin diri sendiri, kalo besok masuk. sialnya, pas mau tidur tiba2 hape gue mati dan mengharuskan gue nge-charge di luar (which is kalo hape gue diluar dan kalo alarm hape gue bunyi, apa fungsinya? asa iya gue ikutan tidur diluar) karena colokan di kamar rusak. dan sialnya lagi hape adek gue telah mati sejak berhari2 lalu karena dia males nge-charge.


well, gue hanya bisa ngandelin alam bawah sadar gue untuk bangun jam 7 besoknya.


pagi jam6. 
tiba2 bokap gue masuk ke kamar ngasih hape gue yang dah di full charged, dan gue sekonyong-konyong kaget. panik gitu pas kebangun gue pikir gue telat, taunya bokap gue cuma ngasih hape dan pas liat jam, jam 6. 
fiuh.. masih 1 jam. gue mau tidur bntr, ntr jg alrm gue bunyi. pikir gue.


taunya.. pas tiba2 nyokap bangunin gue, tereretttttt, jam 8 ! makjang!!!
dah gue inget2in dr td malem, masih aja telat. kampret. gue langsung panik sepanik2nya. 
bingung, mau ngapain.
yaudah langsung ngibrit ke kamar mandi, ambil duit langsung lari, ketemu ojek, langsung gue suruh ngebut.
yang gue takutkan adalah, udah kelar pengarahannya, soalnya biasanya kan bentar.


di ojek abangnya malah ngajak ngobrol lg pas gue blg telat, dia blg "oo telat neng, yaa telat jam sgini gapapa lah, abang juga dulu sering telat"
PRET! ga peduli gueee!
begitu sampe langsung lari ke dalam dengan rambut awut2an.


anak2 udah pada duduk di kantin (kayaknya dah kelar nih, batin gue)
pas dateng mereka malah bilang, ngapain Ga? udah kelar tau. pulang lu sana.
saat mendengar itu pertama yang ingin gue lakukan adalah menggaruk tanah trus nyemplung ke dalemnya, balik tidur. 
sialaaan, usaha gue sia2. taunya beneran udah kelar.
dan gue masih terduduk lemas, istirahatin badan yang dari tadi ternyata masih ngos-ngosan.


taunya, Tuhan masih berpihak sama gue, kata Titi, pengarahannya belum mulai sama sekali. 
pengen gue graok tuh orang2 yang bilang dah kelar alias boongin gue. kampret emang lo semua.
sumpah kalo Titi ga bilang gue dah pulang beneran ya. 


hari ini mengantuk. HUH!

Tuesday, 20 April 2010

one day being Dora.

hoahhhh
kalo kalian berada di samping gue sekarang, bau gue masih fresh bau mall.

bagaimana tidak? seharian gue di mall. hari ini saya menemani Vina mencari dress untuk prom. cie mau prom.. hahah apa kali. anywayy, tim pencari dress untuk Vina dibekali beberapa tugas dengan syarat dan ketentuan berlaku. ga boleh ini ga boleh itu. oke, gue sempet mikir mudah lah. dari sekian banyak dress yang dijajakan di citos di hari fashion day apalagi, pasti ada lah yang nyantol 1. satuuu aja. taunya, nihil kawan2. hebat..

berasa nyari baju berbebang emas kali ya hahaha tapi emang diakui stok hr itu lagi ga oke. so we moved to nearest mall, PIM.
setelah puas mengobok2 citos kita ke PIM, karena feeling sang fashion buyer nya kuat di PIM hahaha

so, i told you, hari itu kita kayak Dora the Explorer. menjelajah 3 mall, citos, PIM 1 , PIM 2. dengan kaki yang dah mau pengkor, akhirnya kami menuju pada target dept store terakhir yang ada, Sogo. kalo di Sogo ga ada yaudah kita pulang, niatnya gtu.
eh emang dasar jodoh ya.. ketemu juga beberpa dress yang sesuai dengan ketentuan yang berlaku, dan kami menjatuhkan pada dress one shoulder berwarna dark magenta dengan pita di pundaknya. bagus kok :)

dan saya cukup memetik beberapa pelajaran hari itu.
  1. saya bersyukur di karuniai badan yang kurang berisi sehingga ga terlalu susah mencari dress yang pas.
  2. saya bersyukur saya mudah jatuh cinta pada dress (i mean, ga sesusah kalo gue mau nyari sepatu)
  3. saya bersyukur saya sudah punya dress dari jauh2 hari.
  4. pakailah sandal/sepatu yang nyaman jika anda ingin mencari dress untuk occasion apapun dalam jangka waktu yang dekat. serius, pakailah. menghindarkan anda dari patah tulang dini.
  5. jangan dicari, maka ia akan datang, makin dicari, makin ga ada. itu prinsip yang berlaku.
  6. tolong, tolong jangan hanya teliti sebelum membeli, tetapi pas fitting juga. cek gimana bentuk baju yang lo coba, dimana resletingnya, dimana lengannya yang bener, bedakan baju bagian depan dan belakang. karena itu akan sangat membantu mempersingkat waktu. jangan mau dibodohi model baju jaman sekarang. makan waktu cuma karena pas nyoba baju salah mlu hahahaha entah kebalik entah ga muat (padahal resleting samping belum dibuka)
  7. pakailah baju yang mudah dilepas-pakai sewaktu anda akan mencari dress. karena anda tidak akan tahu seberapa banyak dress yang akan anda temui.
  8. banyak nyoba itu baik.
  9. suruhlah teman anda yang mengerti fashion untuk menemani anda, jangan pacar atau malah ibu atau orang yang anda temui di jalan. sangat tidak membantu. terutama yang kuat jalan jauh dan cukup menyenangkan haha karena ternyata muterin beberapa mall itu bukan perkara gampang. dan salah milih dress malah bikin anda terlihat seperti memakai kain gorden atau baju untuk malam pertama.
  10. kalo ngasi kain ke tukang jahit, inget kasih modelnya juga. jangan ga mau tau. pantes aja baju lo ga kelar2 (vin) haha wong yg jahit ga tau mau dijahit macem apa :P
  11. take it slow. slow but sure.

tapi overall, saya suka hari ini. saya banyak sekali ketawa (kayak hari lain ngga aja) maksudnya, ya gtu deh. dah capek gitu gue jelasinnya hahaha
(yaiya lah wong begitu pulang langsung nongkrong di depan sini hehe)

well, happy shopping! :)


Monday, 19 April 2010

i dont nkow why i like filling something like these.

Do you tend to speed when you drive?
yes

Does your temper flare a lot?
no

Do you get emotional easily?
only recently

Which shoe goes on first?
both HAHAHAH no, left. (yes i tried)

Are you lazy?
yes

Are you superstitious?
no

Can you sleep without blankets covering you?
i have to cover my feet or else i cannot sleep

What do you sleep in?
pj's

YOUR ABCs

A - is for the last person that made you ANGRY:
angry? probs the momster

B - is for BEER you prefer:
m.. not actually beer person.

C - is for do you have a CAT?
no.

D - is for can you DANCE?
everyone can dance

E - is for do you have your EARS pierced?
no

F - is for your best FRIEND?
hello you :)

G - is for did you ever watch GUTS on Nickelodeon?
no

H - is for the last person who HUGGED you?
...

I - is for close your eyes.. what IMAGE do you see?
hi, tumblr

J - is for have you ever been to JAIL?
not yet

K - is for when is the last time you flew a KITE?
ohmygod its been so long.

L - is for your first LOVE:
no first love, my friend.

M - is for the last piece of MAIL you got?
a love letter. loljk.

N - is for do you remember NERF guns?
uh, yeaaah.

O - is for do you OWN a car?
no, my dad does.

P - is for your favorite PASTTIME?
sleeppppppppppppp

Q - is for do you like peace & QUIET?
depends

R - is for do you like the color RED?
depends.

S - is for how many hours of SLEEP you need to function?:
i never get enough hours in order to function

T - is for what TIME is it?
19 00

U - is for what is UNDER your bed?
another bed ha!

V - is for what you did last VALENTINES day:
been sick?

W - is for do you drink a lot of WATER?
hell no

X - is for have you ever had an X-RAY?
no

Y - is for the last person you YELLED at?
mybroster

Z - is for have you ever watched ZORRO?
yes

RANDOM

Who do you wish you could hang out with right now?
ANYONE!!

Where do you spend most of your time?
in front of my comp

Have you ever hit a squirrel when you were driving?
no.

Did your car ever break down?
what break down? mentally or psychically?

What is the longest amount of time you’ve been awake?
one day

What would you do if you found out the world was ending in one week?
i dont know. yet.

Do scary movies make you paranoid when you watch them alone?
yes :|

Name one thing you’ve lied about recently.
that i am okay

#80

"you may have a ton of friends now but lets see how many of them that truly care of you as if you were nothing now. beyatch."
-one thought a day

Sunday, 18 April 2010

berbuat baik dikira ada maunya
berbuat jahat sekali langsung di cap jahat seumur hidup
berlaku baik hanya diingat sebentar
berbuat kesalahan kecil diingat seumur hidup.

dasar manusia.

#79

"reaching the unreachable is already my hobby since i knew you"
-one thought a day
UNKNOWN REASON? fck you youtube!!
and i tried 849375043754093709 times for only UNKNOWN fcking REASON.

Thursday, 15 April 2010

every part has their own position

saya memang sering merutuki kehadiran, kebodohan dan kelebayan ade saya disini. mungkin kalian akan berpikir, saya jahat banget, ga pantes jadi kakak. memang.
tapi saya sering berpikir, saya bersukur ada dia. dan saya juga mikir knp Tuhan ngasih dia ke dalam keluarga saya.

dan barusan saya nemu jawabannya.
karena, semakin saya besar semakin saya menjadi diam dan tertutup. dan saya tau betul itu akan membuat orang tua saya.. kecewa. karena sepertinya mereka penasaran sekali sama hidup saya (yang sebenarnya biasa aja)
nah, yang saya syukuri disini adlaalh bagaimana ade saya bisa mengahdirkan tawa untuk orang tua saya. which, i cant give to them.

saya yang di rumah berbeda dengan saya yang di luar. entah kenapa.

tapi ade gue bisa menghadirkan tawa untuk mereka (hal yang menurut gue, ga bisa gue kasih), menurut gue si itu tugasnya dr Tuhan. dan mungkin tugas saya adlaah bagaimana gue harus melindungi mereka. tapi saya sering gagal dalam bertugas.

saya juga sering merasa bersalah karena begitu.. kasar, sama dia. kenapa? ya.. mungkin simply just because ego. tapi, saya ga pernah cemburu sama kasih sayang yang dikasih ke dia waktu kecil (sampai sekarang) sebagaimana pasti banyak kakak di luar sana yang cemburu setengah mati saat ade bayinya mendapat perhatian ekstra. saya ga pernah sumpah. saya rasa dia memang lebih pantes.

semoga nanti, kalo saya dah ga tinggal disini lagi, dia bisa menjaga dia. pokoknya saling menjaga. hah, saya ga pernah tau rasanya akan berat untuk meninggalkan tempat ini. dan berjuang sendiri. rasanya aneh bagaimana tiap hari ada aja momen saya sebel sama setiap orang disini but somehow, i am gonna miss them later.

saya ga tau postingan ini pantes apa ga untuk di publish, tapi saya pengen nulis itu dan saya gtau mau nulis dimana, tempat yang proper. tolong gausah bahas , saya ga suka jadi sentimental seperti ini hehehe.

#78

"you should look closer to see a real beauty inside things/someone. really, i do this every time when i see something that people think not-so-pretty, because basically, everything is beautiful. but its just hidden. "
-one thought a day

#77

"love is when somebody see talk to you and believe in you when you are invisible."
-one thought a day

#76

"entah kenapa saya sangat suka beraksi di detik terakhir. rasanya effort saya lebih drpd mereka yang beraksi jauh lebih dulu (untuk menggapai hal yang sama). aneh? ga ah. coba aja dipikir, usaha nya kerasan mana jika mencapai hasil yang sama dengan jangka waktu yang berbeda, in my case, waktu saya selalu lebih sedikit dari rata2. entah kenapa itu memacu gue untuk selalu jadi cepat dan keharusan mendapat hasil yang sama kalo bisa lebih baik dari mereka yang sudah terlebih dahulu beraksi.juga memacu otak kita supaya bisa berpikir kreatif dalam waktu sesingkat2nya. hmm.. even tough kadang hasil saya (harus diakui) sering pas2an gara2 kurang ulet, hehe. tapi yang pasti.. this is just a reason why its ok to be a procrastinator."
-one thought a day

evaluasi diri

"every single thing in me invites a chaos. sgala tindak tanduk gue yang terlalu santai selalu saja memancing atau bermuara di suatu kekacauan. apa yang salah ya? kalo menurut logika matematika (halah stop) "

Wednesday, 14 April 2010

#75

"you know you are already mature enough when one of your goals in life is to make your parents happy, to make them proud and to pay back all the things they had sacrifice for you because you were nothing now if they didnt sacrifice their life for your life, even they might not be a greatest parents after all."
-one thought a day

#74

"sometimes i feel.. its not me. like there's someone else inside this body that do all my simply bored thing and suddenly.. its just a thought. okay i know i was weird."
-one thought a day

#73

"i think.. its funny how we CANT TURN BACK TIME. even i only ask 1 sec. 1 goddamn sec. shit."
-one thought a day

#72

"when i was young, i think i was old enough to do everything on my own. i didnt like to be told to do this or that. now, it's funny how i feel still a young kid that not so different between me when i was 6. i dont  feel anything change despite of my age that increasing up until 18 now. what?! 18??!!!! i have to take this seriously."
-one thought a day
orang bawel
banyak tanya
ga nyambung
bego

kelaut aja deh. sumpah sebel banget gue sm orang2 seperti itu.
annoying banget. rasanya pengen gue bunuh kalo lg ngomong sm mereka -.-

oh crap!

gue lupa mau nge-post apa! rasanya ngambang ni -.-

I am:
Happy. Sad. A good friend. Adventurous. Shy. ConfidentProcrastinating *hell yeah .A male. Bored. Anxious. Clumsy. Sociable. Always punctual.Selfish.Intelligent. Funny. A femaleSarcastic. Insecure. Sick. Beautiful (in my own way).Articulate. LoudKind. Even temperedHonest. Short. Tall.Medium height. Proud of myselfLoving. Witty. Down to earth. Outspoken. Determined. High maintenance. Pretty. Assertive. Organized. Selfless.

I have:
Brown hair. Blue eyes. Pale skin. Brown eyes. Curly hair. Long fingernails. Curves. Braces. Chipped nail polish. Long legs. Straight hair. A fringe. Long eyelashes. Sore feet. Dark skin. Green eyes. Blonde hair. Dyed hair. Red hair. Short legs. Big boobs. Rosy cheeks. Wavy hair. Black hairA small waist. Piercings. Tattoos. Big ears. Short hair.

I love:
Babies. Flowers. Kisses. Summer. Coffee. The rain. Candles. Incense. Late night talk shows. Insects. Hugs. AttentionThe beach. ChocolateMusic. Hats. Harry Potter. Twilight. Facebook. Black and white photos. Sleeping in. Driving. Narrating my pet’s thoughts. Opening gifts. Buying gifts. Halloween. Cute texts. Apples. Compliments. Country music. Hip hop. Sushi. Sports. Art. Singing. Seeing my loved ones happy.SurprisesSunsets and sunrises. Skinny dipping. Horror Zombie movies. Simon Cowell. Family Guy. Garlic. Hearing somebody talk in their sleep.Being right. KFC. Abstract photography. Concerts and festivals.Tanning. Oversized t-shirts.

My s.o/crush/ex is:
Tall. Intelligent. SelfishSelfless. Confusing. Funny. A good singer.Mysterious. Bad for me. Sweet. An animal lover. A surfer. A skater. Dating somebody else. Blonde. Unaffectionate. Charming. Brunette. Romantic. A liar. Easy to forgive. Dealing with problems. Moody. Kind to my friends.Boring. ShyGorgeous. Caring. Short. A redhead. In college. At work. At school. Always texting me. Pale skinned. Tanned. Quiet. Obnoxious. Protective of meJealous. Cocky.

I would love to be a:
Police officer. Lawyer. Doctor. Teacher. Fruit picker. Mother. Greenpeace volunteerHippie. Groupie. Rockstar. Footballer’s wife. Therapist. Singer. Actress. Diving instructor. Lottery winner. Company owner. Housewife.Nurse. Builder. Race car driver. Website developer. An inspirational talker. Music teacher. Artist. Chef. Homeless shelter volunteer. Fitness trainer. Vet.Radio MPR show host. Band manager.

I like to eat:
Fruit. Vegetables. Fast food. Sushi. In bed. Rice. Sandwiches. Subway.Chicken. Cakes. Seafood. A lotPasta. Rice crackers. When I’m boredCheeseIce creamGarlic bread. Peanut butter out of the jar. Eggs. Lots of ethnic foods. Pancakes. Honey. Lunch. Bread crusts. Low calorie foods. Soy products. Gluten free products. Only when I’m hungry. Toast. Breakfast. Pizza.

I dislike:
Cold mornings. Baths. People dissing my taste in music. People in front of me walking really slowly. Having my personal space invaded.Cleaning. Going to bed early. Wine/beer. Religion arguments. Coffee. The beach.Rain. Children. Having my photo taken. Drama. Gossiping. Hip hop. Cooking showsDrugs. Cats. People singing happy birthday to me.School. Selfish people. Social networking sites. Swimming. Snow. Eminem. Seafood. One word text messages. Awkward silencesAlarm clocks.